YVONNE VRUGGINK

”From pieces to peace”
Op de basisschool werd me als jong meisje gevraagd wat ik wilde worden. Ik gaf aan ‘reisleidster’ te willen worden. Nu meer dan 20 jaar later begrijp ik op een steeds diepere laag wat het betekent om reisleidster te mogen zijn.
Van mijn eigen leven, maar daarmee ook anderen te inspireren voor hun reis: het leven op aarde in alle facetten. Spirituele bewustwording van wie je werkelijk bent, maar ook vooral de aardse manifestatie belichamen van dat waar je met hart en ziel blij van wordt. Leven vanuit bezieling.
Gedurende mijn levensweg was ik erg op zoek. Ik voelde me niet thuis, overgevoelig en rusteloos. Ik zocht ‘verlichting’. En zocht het vooral buiten mezelf en in het hogere en het verlangen weer terug te keren naar die hemelse plek waar ik vandaan kom. Langs vele healers, een uitgebreide boekenkast, cursussen en opleidingen hoopte ik me weer levenslustig, gelukkig en compleet te kunnen gaan voelen. Na vele, vele sessies en opleidingen en het maken van een aantal helende medicijnplantreizen, ging het roer om. Door het gaan zien en toelaten van emoties via het lichaam en het dieper kunnen aanvaarden van mijn levenspad, kreeg ik steeds meer inzage in dat wat is doorgegeven via familiepatronen en dat wat is aangeleerd en tot eigen gemaakt. Ik zag hoe vroege ervaringen, geboortetrauma en zelfs de conceptie, patronen en percepties hadden gevormd. Hoe spanningen zich hadden vastgezet tot controle-en overleefmechanismen die zich continu herhaalden. 
Ik mocht weer leren af te dalen in plaats van enkel omhoog te streven naar het hogere, aankomen en aarden in mijn lichaam, meestromen met emoties, van doen naar zijn gaan, leren ontspannen, een te worden met de adem, van hoofd naar hart en buik te gaan. Er ontstond letterlijk en figuurlijk ruimte voor de echte Yvonne. Ik besefte dat ik de verlichting mocht ervaren door diep door te dringen in de diepere lagen in mijzelf. Ook op de plekken waar het donker, onveilig, niet vertrouwd en unheimisch voelde. Door steeds meer naar binnen te kijken, licht in het donker te brengen, te stromen en te helen, ontdekte ik die plek in mezelf waar ik al die tijd om me heen naar had gezocht: thuis. Hier en nu. Home is where the heart is. 
Het bracht me stukjes, deed me weer herinneren wie ik ben, totdat steeds meer de grotere puzzel samenviel. Alle pieces vielen samen tot peace.

Mijn creativiteit in de vorm van muziek en andersoortige inspiratie begon weer te stromen, passie voelen en werkelijk durven leven vanuit het hart startte, een diepere acceptatie en begrip van leven en sterven ontstond, emoties konden dieper doorvoeld worden, de kracht van innerlijke stilte en dankbaarheid verdiepte, zelfliefde groeide, alleen-zijn groeide naar de rijkdom van een-zijn, het innerlijke meisje mocht steeds meer helen en met onbevangen speelse vreugde integreren met de volwassen vrouw, zachte kracht van hart naar bekken en terug begon te stromen en zo ontstond een enorm rijke en bijna onbeschrijflijke bewustwordingsweg op het pad van heling. Ik daalde dieper af in mijn lichaam hier en nu. Met vallen en opstaan, begon ik het incarneren te aanvaarden op planeet aarde, als opnieuw (leren) leven. En ik kijk uit naar dat wat nog via deze weg ontdekt mag worden. Met alle liefde en toewijding begeleid ik jou graag op je pad. Ik nodig je uit de sleutels te vinden om de poorten naar je echte zelf en jouw essentie te openen. Te doen en zijn waar je hart blij van wordt en waar je van gaat stralen. Graag kijk ik samen met jou naar alle mogelijkheden om jouw unieke en ware zijn expressie te geven. Je bent van harte welkom voor een sessie, een van de activiteiten of een aanvraag op maat.

Kracht van Klank Dagworkshop

Een hele fijngevoelige, afgestemde begeleiding van Yvonne op deze dag. Ik ben gezien en kon mezelf zien deze dag. Ik heb een gevoel van veiligheid, die ik altijd heb gemist in mijn leven, weer diep kunnen ervaren. De soundhealing gaf me soms ‘kippenvel’. Je prachtige stem nam me mee op reis. Er gebeurde van alles in mijn lijf en mind. Dankjewel Yvonne.

An

Kracht van Klank Dagworkshop

Heerlijk tot mijzelf gekomen. Fantastische mensen in de groep bij Yvonne die het beste in ons met prachtige klanken en een geweldige stem naar voren kon laten komen. Mijn dank is groot.

Cath

Coaching Sound & Light Sessie

Op een open, prettige en soms humorvolle manier neemt Yvonne mij mee om diepe thema’s te transformeren. Ze is in staat om dit te doen met voelbare liefde en lichtheid. In de eerste sessie ging het vooral om mijn innerlijk kind en een stukje verloren levensenergie. Daarna traden we familielijnen binnen en zagen zo de diepere oorzaak van mijn gevoelens van ‘inperking’ door een niet gevoelde miskraam voor mij waar erkenning en heling op kwam. Yvonne heeft goed voor ogen wat er eerder gebeurde en integreert dit weer in volgende sessies. Ook geeft ze hele concrete opdrachten mee om zelf mee verder te gaan.

Willemijn

Coaching Sound & Light Sessie

Ik krijg een energetische behandeling die als pure liefde voelt. De kracht waarmee ze werkt lijkt uit een tijd te komen die stilstaat, nooit verandert. Haar energie maakt puur en oordeelloos verbinding met een diepere laag in mij. Van die laag had ik wel een vermoeden, maar nooit gevoeld. In mij begint het subtiel te trillen en te bruisen. Ik voel een oer-energie als van een tijger. Ik leef! Sindsdien voelt de Bron voor mij vrouwelijk. Als een oermoeder, die je aanmoedigt het leven met volle teugen te genieten, vanuit je intuïtie te leven en te rennen en te springen als de situatie erom vraagt, omdat je opgevangen wordt als je het niet haalt. Als een oermoeder waarbij je veilig kunt uitrusten omdat ze over je waakt.

Richard

Coaching Sound & Light Sessie

Het was fijn en bijzonder. Een hele mooie reis. We pakten eerst een familie stukje op. En daarna met de drum leek het of je mijn voorouders opriep. Thuiskomen en enorme ontroering voelde ik. Het was helpend voor me en ik voel me meer mezelf rondom het thema communicatie en mijn waarheid (mogen) uiten. Direct na de sessie kon ik me anders uiten tegenover mijn ouders. Het was heel inzichtgevend en er zijn nu blijvende veranderingen. Dankjewel en ik kom graag nog een keer terug.

Karin

Ceremonie

Ik kwam in frequenties en lagen die niet te beschrijven waren, zo fijn en wonderlijk. Diep verbonden met de natuur en tegelijkertijd was het een andere wereld/dimensie. Ik voelde volledige overgave en was energie geworden. 
Iedere keer ging ik weer helemaal naar de diepste plek in mijn hart. Daar voelde ik me met veel sterrenstelsels verbonden, maar de Lyranen zijn mijn oorsprong.
 De ceremonie heeft me nog dieper laten ontwaken en ik ben veranderd. Ze liet me ook duidelijk weten dat ik nooit moet twijfelen aan mijzelf,  mijn keuzes, hart en intuïtie en dat ik ben gekomen om mijn bijdrage te leveren aan de verankering van dit nieuwe tijdperk. Ik voel nog meer vastberadenheid in het volgen van mijn eigen weg en het verankeren van mijn zielsoorsprong en het hartsbewustzijn terug te brengen op aarde.

Corine

Ceremonie

Ik mocht een ceremonie ervaren onder begeleiding van de magische muziek van Yvonne. Wat was dat bijzonder! Ze neemt je mee naar andere werelden die vertrouwd voelen en nieuw zijn tegelijk. Haar dynamische stem en talent om goed af te stemmen op de sfeer vielen me op. Ze kan veel verschillende instrumenten bespelen en veel kanten op qua klank. De Soundhealing was dan ook een rijk gevulde ervaring. Dankjewel!

Chrissy

Ceremonie

Yvonne’s soundhealings zijn magisch. Met haar stem en instrumenten begeleidt ze je door verschillende dimensies (ook binnen jezelf). Ik ervaar haar aanwezigheid tijdens ceremonies als een grote zachte kracht en een enorme veiligheid. Je kunt je helemaal overgeven daardoor, ontzettend waardevol.

Donna

Kracht van Klank Dagworkshop

Ik heb een heerlijke, mooie, inspirerende en bijzondere dag gehad in de retreat van de kracht van klank. 
Yvonne is een prachtig mens, die de groep kan dragen vanuit een veilige en vertrouwde sfeer. Met de vele verschillende activiteiten die we hebben gedaan is er een mooie differentiatie van actie, voelen, doen, luisteren en rust. Mooi hoe zowel body, mind, hart en ziel aan bod komen in verschillende oefeningen.  Helemaal ontspannen en zen na deze dag.

Arend

Sound Healing

Tijdens het ligconcert van Yvonne kom ik in een heerlijke, tijdloze ontspanning. Ik geniet en ben geroerd. Yvonne reikt me met haar veelzijdige engelenstem fijne en helende gevoelens aan en ik laat me heerlijk meenemen langs o.a. vreugde, liefde, wijsheid, acceptatie en speelse onbevangenheid. En dat wat daarmee niet in overeenstemming is verzacht en ontspant in mij. Jeetje, wat fijn. Ik geniet nog zachtjes na.

Anoniem

Coaching Sound & Light Sessie

Yvonne had ingevoeld dat met stemvorken werken een goed begin zou zijn. Zo wie zo vind ik het fijn dat ze geheel op haar intuïtie afgaat en doet wat ze voelt te moeten doen De stemvorken brachten mij in een zeer diepe ontspanning en ik voelde zoveel ruimte in mezelf…wauw. Ruimte en stilte…en dat is best uniek want ondanks mijn gevoeligheid kan ik veel in mijn hoofd zitten die vaak vol ideeën zit. Ik heb mijn hoofd voor mij gevoel echt aan haar kunnen overgeven en mijn hoofd in haar handen gelegd voelende dat dat veilig voelde en me het gevoel gaf dat er voor mij gezorgd wordt…altijd…

Renate

Yoga

Door de yoga ervaar ik meer synchroniciteit, dingen beginnen weer meer te stromen. 
De kaart afgelopen woensdag zei het ook; iets van, het levenspad openbaart zich vanzelf…
Als dingen niet helemaal gaan zoals je wilt ben je soms geneigd meer op zoek te gaan, maar voel nu meer het geluk van dit moment, de verbinding met de tastbare-zichtbare- en voelbare wereld om me heen.

Andre

Sound Healing

This concert was breathtaking, soothing, an out of this world, what a beauty. So, lots of tears, feelings of oneness and totally relaxing.

Hans

Sound Healing

De klanken die je maakt, ze brengen zo’n oude klank van heling. Een resonantie van healers van deze landen in Europa die zo lang de frequentie hebben gedragen, die je nu weer naar onze tijd brengt. Het raakt me en inspireert me.

Jesse

Coaching Sound & Light Sessie

Samen merkten we gevoelige plekken bij mijn borstgebied. Op uitnodiging ging ik dieper naar binnen ademen en bovenal te laten verzachten met de uitademing. De pijn werd minder en ik voelde het stromen richting mijn buik/bovenbenen en voeten…alsof ik helemaal thuis kwam in mijn lichaam…Yes!  Als laatste de klankschaal en haar prachtige lichttaal zang deden me volledig zakken in mijn lichaam. The best place to be!

Renate

Yoga

Iedere week genieten! Het rustpunt van de week. Ik kijk dan alweer uit naar de yoga. Het voelde nu alsof je de les helemaal voor mij hebt gemaakt 🙏

 Fijne oefeningen, fijne woorden erbij, het navoelen, de yin houdingen, nog een ademhalingsoefening op het eind, de savasana met de mooie tekst……. echt alles. ❤️

Dorry

Sound Healing

De tranen stroomden over mijn wangen, zo hemels. Ik voelde weer zo’n groot verlangen om daar te zijn…..je bracht een stukje hemel op aarde. Er ging van alles door me heen, als een heilige ceremonie. En naar jou kijkend besefte ik weer opnieuw: hiervoor ben jij naar de aarde gekomen.

Maria

Yoga

Wat was het een heerlijke avond. De les en opbouw zit zo goed in elkaar, de muziek passend bij de bewegingen en de chakra’s! GREAT! En het zingen op het eind…..hmmmmm zo fijn! En na de les…als een roos zo ontspannen, heerlijk gezakt en genietend van mijn lichaam geslapen. Nogmaals DANK🙏❤️

Anna

Maria

Sound Healing

Vanmiddag bij de sound healing was ik dieper geraakt dan dat ik zo bij het thee drinken daarna aan kon geven. Het was net of mijn oorspronkelijkheid, mijn wezen van voor of voorbij, het aardse wakker werd gemaakt. Meestal komt dat bij mij vooral in creatieve hoek, deze ingang via klank is heel erg aan gekomen. Dank je wel nog maals en ook hoe het toeval wilde dat ik me zomaar hiervoor opgaf.

Chantal

CV

Een velerlei aan opleidingen en cursussen omtrent bewustwording in
– yoga
– healing
– sjamanisme
– lichaamswerk

 

CV

Dharma of Sound | Ohmpunctuur
Adem Coach Opleiding | Natasja de Lange
Chi Neng Qi Gong | Chi Neng Instituut Arnhem
Yin Yoga & Meridianen | Aalo Academie
Meridian Based Vinyasa Yoga 125+ hrs| Stillnessinyoga
Yin 3.3 | Bivag
De reis van leven en sterven | Centrum Definest
Yin Yoga TTC 50 hrs | Arhanta Yoga International
Sjamanisisme | Centrum Mirre
Aboriginal Healing | Het Levenscollege
Opleiding Engelenwijsheid | Het Levenscollege
Kundalini Yoga Coaching TTC | Gian Institute
De Gouden Reis Intuitief Levens- en Zielsmissie Coach | Peter Grard
Jaaropleiding Beleef je Essentie | Het Levenscollege & Lo rig
Kundalini Yoga Ten Bodies & The Five Elements | Gian Institute
Organisatieopstellingen | Martijn Meima
Shakti Training | Charlotte Ramya Norell
Hatha Yoga TTC 200hrs | Ravi’s School of Yoga
Paramedisch & Psychosociaal Mediumschap | Boederij De Vrije Geest
Reiki 2 | Marjolein Berendsen
Mediumschap Trance Healing | Boerderij De Vrije Geest
Jaartraining Ceremonieel Begeleider | De Gewijde Reis
NLP Practitioner | Tarazat Instituut
Reiki 1| Dhanyavad

WAT KAN IK JOU BRENGEN?

a

OP REIS MET EN IN JEZELF