Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Yin Fotografie

Yin is Yvonne in Fotografie.
Fotografie/fotograferen is Grieks voor ‘schrijven met licht.’
Ik ben met hart en ziel creatief: ik maak muziek, schilder, kalligrafeer en schrijf graag met het licht: fotografie. Het zoeken naar een ‘kloppende foto‘ fascineert me. Maar wanneer klopt een foto? Dat is voor mij een gevoel. ‘ja, dit is de foto, dit ben jij, yes we did it!’ Ik hou van creatieve portretten. Ik denk in verhalen en beelden en ga graag met jou mee op reis. Meedenken met het doel van jouw foto's. Een avontuur in mooi licht en een fijne setting om jou, zoals je bent op de foto vast te leggen.

Een fotoshoot bij Yin Fotografie

Fotoshoots mogelijk in de studio of op locatie

Een goede voorbereiding is het halve werk. Waar worden de foto's voor gebruikt, welke stijl past bij jou, wanneer voel je je prettig, welke omgeving past? Middels gesprek en een visueel pinterestbord komen we tot een ideeën lijst. Je zou het een moodboard kunnen noemen.

Jezelf zijn in een fotoshoot. Niet het meest gemakkelijke aangezien je het gevoel kan hebben dat juist de ogen (en camera) op je gericht zijn. Middels kleine tips en actieve (bewegings)vragen nodig ik je speels uit in natuurlijke poses en beweging te komen. Middels onze ideeën en tevens in de energie van het moment maken we een bijzondere reportage van jou met sprekende foto's als eindresultaat!

We bepalen de setting(s) en overleggen welke kleding daarbij past. Je kunt een aantal keren wisselen van kleding en van set-up. Denk hierbij ook aan een andere kleur achtergrond, of andere nabijgelegen locatie. Ongedwongenheid staat voorop in de fotoshoot.

Het is fijn als het eindresultaat uit verschillende foto's bestaat zodat je voor verschillende doeleinden goed en geschikt beeldmateriaal hebt waar je de komende tijd uit kunt putten. Middels een email ontvang je link naar een handig online bestelsysteem waar je digitale bestanden kan bestellen, afdrukken of de gehele DVD.

Een unieke foto reis

Mogelijkheden & Tarieven

 • Fotoshoot Smart & Easy
 • Fotoshoot Easy Flow *
  *
 • Fotoshoot van 1,5 uur
  Digitale bestanden: 15
  Set-ups en kledingwissels: onbeperkt
  DVD alle bestanden (niet inbegrepen): 79,95
  Reiskosten: in overleg

  Tarief
  € 175,-

 • Fotoshoot Relax & Luxe
 • $ *
  *
 • Fotoshoot van 2,5 uur
  Digitale bestanden: 25
  Set-ups en kledingwissels: onbeperkt
  DVD alle bestanden (niet inbegrepen): 79,95
  Reiskosten: in overleg

  Tarief
  € 275,-

 • Fotoshoot op Aanvraag
 • $ *
  *
 • Fotoshoot op aanvraag
  Reiskosten: in overleg
  Vanwege meerdere werkzaamheden worden korte fotoshoots < 1,5 uur doorgaans door mijn college fotografe verzorgd.

  Tarief
  va. € 99,95 in overleg

Fotoshoot Stappenplan

1

Boek een fotoshoot

Neem contact op met Yvonne van Yin Fotografie om de data en mogelijkheden te bespreken.

2

Ideeën verzamelen

Verzamel ideeën en foto's voor jouw fotoshoot. Ik zal met jou meedenken en je een opzet en ideeënlijst sturen. Tevens pin ik mee op een visueel ideeën bord op pinterest indien je dat wenst.

3

Fotoshoot

Enkele dagen voor de aanvang van de fotoshoot neem ik even contact met je op en neem ik de laatste dingen met je door. Op de dag zelf gaan we aan de slag met het ideeënbord en tevens werken we spontaan in het moment.

4

Ontvang je foto's

Zodra de foto's zijn bewerkt ontvang je een e-mail in jouw inbox. Deze e-mail bevat jouw link naar het online album. Hier kun je jouw keuzes voor de mooiste foto's uit maken.

Overige informatie

Vragen en/of informatie
Stuur een email naar info@yvonnevruggink.nl