Fotografie

Fotograferen is het Griekse woord voor ‘schrijven met licht.’ Het spel van licht en donker heeft me altijd gefascineerd en graag breng ik dit in beeld. Voor jou maak ik graag foto’s van jouzelf, in jouw bedrijf, beelden die de sfeer weergeven van dat wat je met hart en ziel wenst uit te dragen. Vanuit verbinding en met oog voor jouw essentie geef ik weer in kleur, vorm en beeld. De ‘spirit van jou of jouw bedrijf.’ 

Spirit Fotografiestaat voor voor bezielde fotografie. Vanuit de essentie, de diepere verbinding met wie je in wezen bent. Vanuit gevoel en vanuit ‘de klik’ die ik met jou heb en met de foto gaan we samen aan de slag. Ik denk in verhalen en beelden en neem jou graag mee op creatieve reis. Een avontuur in mooi licht en een fijne setting om jou, zoals je bent op de foto vast te leggen. We gaan op zoek naar de momenten waarop jij jezelf durft te laten zien zoals je bent en donker en licht hiermee in balans zijn, als yin en yang.

Mogelijkheden betreffen, portretten, maar ook een bedrijfsreportage. Hierbij maak ik een database aan foto’s van close-ups, sfeer-impressie, aan het werk foto’s en overzichten. Deze foto’s worden geleverd in hoge resolutie en in kleinformaat geschikt voor alle social media. Ook fotografie voor retraites is mogelijk. Ik beweeg me geruisloos, flexibel en gemakkelijk in en uit een groep,

 

Jij in je Bedrijf

Een uitgebreide databank aan foto’s die de diversiteit van jouw bedrijf in beeld weergeven. Fotografie van close-ups, sfeerbeelden, overzichten, aan het werk.
Ik denk graag met je mee om foto’s voor website pagina’s en social media kanalen als blogs, instagram. nieuwsbrief etc. te creëren. Samen geven we de spirit van jou en je bedrijf weer in verfijnd en afgestemd beeldmateriaal. 

 

 

Retreats

Fotografie voor jouw retreat. Uitgebreid beeldmateriaal en een gevoelsweergave van de aanwezigheid, sfeer en het veld. Van de keuken tot het kleine detail op het altaar, van de omgeving tot portretten in beeld. Ik beweeg me flexibel en moeiteloos in en uit een groep. Vanuit afstemming weet ik wanneer wel of juist ook niet te fotograferen, zodat veiligheid en de intimiteit van de setting geborgd blijft. 

 

 

WAT KAN FOTOGRAFIE JOU BRENGEN?

SPIRIT FOTOGRAFIE TOONT JOUW SPIRIT IN BEELD

FOTOGRAFIE TARIEVEN