SOUND & LIGHT SESSIES

Moed is de bereidheid om te ontdekken en doen wat je graag wenst, de eventuele spanning en weerstand te voelen en het toch te doen. Voorbij de bekende pijn, in onbekend geluk. Zo word je zelf de verandering die je graag wilt zien.
Onbewust zijn we vaak bang voor herhaling van pijn uit verleden. Bewustworden van deze pijn, dit proces en deze emoties, maakt dat jij werkelijk een nieuwe toekomst voor jezelf kan creëren. Niet vechten, niet vluchten, maar voelen. Met een volle ja, vanuit vrij zijn van angst en vanuit diep vertrouwen.

Wil jij:
– Vrij zijn van stress in een ontspannen lichaam?
– Via het lichaam weer in verbinding staan met jouw verlangens, kracht, onbevangen levensenergie, stilte en genieten?
– Een leven met geluk en overvloed creëren?
– Liefdevollere relaties en verbindingen beleven?
– Meer kracht, (zelf)liefde en (zelf)vertrouwen voelen?
– Leven in balans tussen hoofd, hart en buik en daarmee weten wat je wilt?
– Vrij zijn van verwachtingen van anderen?
– Je gelukkiger, vrijer en lichter voelen?
– Ten volle je levensenergie laten stromen?
– Voorbij de verhalen en gedachtes gaan die je bent gaan geloven?
– Je lichaam als veilige, magische en heilige plek beleven?
– Thuiskomen en heelheid ervaren in jezelf? Je ‘hele’ staat van zijn herinneren?
Ik nodig je graag uit voor een Sound & Light Sessie.

Hoe werkt een sessie?

Middels een meditatieve begeleiding en ademtechniek ga je de verbinding met je lichaam ontdekken op de massagetafel. Voor mij gaat dit over het licht tot in iedere cel toelaten. Ik ondersteun je daarin met massage, intuïtieve (drukpunt)technieken en mijn sound technieken. In overleg kan dit juist meer meditatief begleidend zijn, of meer gericht op aanraking. Graag breng ik je de energie van je lichaam voelen en bewonen. Steeds dieper zakkend kun je voorbij gaan aan je gedachtes en je weer je ‘hele’ staat van zijn te herinneren. Durven toelaten van alle gevoelens. Aan de sensaties van ontvangen, waarin je op een diepere laag jezelf over‘geeft’. Voorbij geven en ontvangen, voorbij verleden en heden kun je jezelf en het leven laten samenvallen in het hier en nu. Leeg en vol. Een diepe ruimte van zijn.
Waar je niet meer iets hoeft op te lossen, maar oplost in een ‘zijn’. Vastzittende emoties kunnen daarbij vrijkomen. Je krijgt daardoor weer helderheid van geest, voelt weer jezelf.

Zodat je weer vrijer kan ademen, genieten, leven. Dieper ademen, is dieper voelen, het leven beleven. Thuiskomen in jezelf. In dit moment helemaal voor jou en jouw unieke levenspad.

Kracht van Klank Dagworkshop

Een hele fijngevoelige, afgestemde begeleiding van Yvonne op deze dag. Ik ben gezien en kon mezelf zien deze dag. Ik heb een gevoel van veiligheid, die ik altijd heb gemist in mijn leven, weer diep kunnen ervaren. De soundhealing gaf me soms ‘kippenvel’. Je prachtige stem nam me mee op reis. Er gebeurde van alles in mijn lijf en mind. Dankjewel Yvonne.

An

Kracht van Klank Dagworkshop

Heerlijk tot mijzelf gekomen. Fantastische mensen in de groep bij Yvonne die het beste in ons met prachtige klanken en een geweldige stem naar voren kon laten komen. Mijn dank is groot.

Cath

Coaching Sound & Light Sessie

Op een open, prettige en soms humorvolle manier neemt Yvonne mij mee om diepe thema’s te transformeren. Ze is in staat om dit te doen met voelbare liefde en lichtheid. In de eerste sessie ging het vooral om mijn innerlijk kind en een stukje verloren levensenergie. Daarna traden we familielijnen binnen en zagen zo de diepere oorzaak van mijn gevoelens van ‘inperking’ door een niet gevoelde miskraam voor mij waar erkenning en heling op kwam. Yvonne heeft goed voor ogen wat er eerder gebeurde en integreert dit weer in volgende sessies. Ook geeft ze hele concrete opdrachten mee om zelf mee verder te gaan.

Willemijn

Coaching Sound & Light Sessie

Ik krijg een energetische behandeling die als pure liefde voelt. De kracht waarmee ze werkt lijkt uit een tijd te komen die stilstaat, nooit verandert. Haar energie maakt puur en oordeelloos verbinding met een diepere laag in mij. Van die laag had ik wel een vermoeden, maar nooit gevoeld. In mij begint het subtiel te trillen en te bruisen. Ik voel een oer-energie als van een tijger. Ik leef! Sindsdien voelt de Bron voor mij vrouwelijk. Als een oermoeder, die je aanmoedigt het leven met volle teugen te genieten, vanuit je intuïtie te leven en te rennen en te springen als de situatie erom vraagt, omdat je opgevangen wordt als je het niet haalt. Als een oermoeder waarbij je veilig kunt uitrusten omdat ze over je waakt.

Richard

Coaching Sound & Light Sessie

Het was fijn en bijzonder. Een hele mooie reis. We pakten eerst een familie stukje op. En daarna met de drum leek het of je mijn voorouders opriep. Thuiskomen en enorme ontroering voelde ik. Het was helpend voor me en ik voel me meer mezelf rondom het thema communicatie en mijn waarheid (mogen) uiten. Direct na de sessie kon ik me anders uiten tegenover mijn ouders. Het was heel inzichtgevend en er zijn nu blijvende veranderingen. Dankjewel en ik kom graag nog een keer terug.

Karin

Ceremonie

Ik kwam in frequenties en lagen die niet te beschrijven waren, zo fijn en wonderlijk. Diep verbonden met de natuur en tegelijkertijd was het een andere wereld/dimensie. Ik voelde volledige overgave en was energie geworden. 
Iedere keer ging ik weer helemaal naar de diepste plek in mijn hart. Daar voelde ik me met veel sterrenstelsels verbonden, maar de Lyranen zijn mijn oorsprong.
 De ceremonie heeft me nog dieper laten ontwaken en ik ben veranderd. Ze liet me ook duidelijk weten dat ik nooit moet twijfelen aan mijzelf,  mijn keuzes, hart en intuïtie en dat ik ben gekomen om mijn bijdrage te leveren aan de verankering van dit nieuwe tijdperk. Ik voel nog meer vastberadenheid in het volgen van mijn eigen weg en het verankeren van mijn zielsoorsprong en het hartsbewustzijn terug te brengen op aarde.

Corine

Ceremonie

Ik mocht een ceremonie ervaren onder begeleiding van de magische muziek van Yvonne. Wat was dat bijzonder! Ze neemt je mee naar andere werelden die vertrouwd voelen en nieuw zijn tegelijk. Haar dynamische stem en talent om goed af te stemmen op de sfeer vielen me op. Ze kan veel verschillende instrumenten bespelen en veel kanten op qua klank. De Soundhealing was dan ook een rijk gevulde ervaring. Dankjewel!

Chrissy

Ceremonie

Yvonne’s soundhealings zijn magisch. Met haar stem en instrumenten begeleidt ze je door verschillende dimensies (ook binnen jezelf). Ik ervaar haar aanwezigheid tijdens ceremonies als een grote zachte kracht en een enorme veiligheid. Je kunt je helemaal overgeven daardoor, ontzettend waardevol.

Donna

Kracht van Klank Dagworkshop

Ik heb een heerlijke, mooie, inspirerende en bijzondere dag gehad in de retreat van de kracht van klank. 
Yvonne is een prachtig mens, die de groep kan dragen vanuit een veilige en vertrouwde sfeer. Met de vele verschillende activiteiten die we hebben gedaan is er een mooie differentiatie van actie, voelen, doen, luisteren en rust. Mooi hoe zowel body, mind, hart en ziel aan bod komen in verschillende oefeningen.  Helemaal ontspannen en zen na deze dag.

Arend

Sound Healing

Tijdens het ligconcert van Yvonne kom ik in een heerlijke, tijdloze ontspanning. Ik geniet en ben geroerd. Yvonne reikt me met haar veelzijdige engelenstem fijne en helende gevoelens aan en ik laat me heerlijk meenemen langs o.a. vreugde, liefde, wijsheid, acceptatie en speelse onbevangenheid. En dat wat daarmee niet in overeenstemming is verzacht en ontspant in mij. Jeetje, wat fijn. Ik geniet nog zachtjes na.

Anoniem

Coaching Sound & Light Sessie

Yvonne had ingevoeld dat met stemvorken werken een goed begin zou zijn. Zo wie zo vind ik het fijn dat ze geheel op haar intuïtie afgaat en doet wat ze voelt te moeten doen De stemvorken brachten mij in een zeer diepe ontspanning en ik voelde zoveel ruimte in mezelf…wauw. Ruimte en stilte…en dat is best uniek want ondanks mijn gevoeligheid kan ik veel in mijn hoofd zitten die vaak vol ideeën zit. Ik heb mijn hoofd voor mij gevoel echt aan haar kunnen overgeven en mijn hoofd in haar handen gelegd voelende dat dat veilig voelde en me het gevoel gaf dat er voor mij gezorgd wordt…altijd…

Renate

Yoga

Door de yoga ervaar ik meer synchroniciteit, dingen beginnen weer meer te stromen. 
De kaart afgelopen woensdag zei het ook; iets van, het levenspad openbaart zich vanzelf…
Als dingen niet helemaal gaan zoals je wilt ben je soms geneigd meer op zoek te gaan, maar voel nu meer het geluk van dit moment, de verbinding met de tastbare-zichtbare- en voelbare wereld om me heen.

Andre

Sound Healing

This concert was breathtaking, soothing, an out of this world, what a beauty. So, lots of tears, feelings of oneness and totally relaxing.

Hans

Sound Healing

De klanken die je maakt, ze brengen zo’n oude klank van heling. Een resonantie van healers van deze landen in Europa die zo lang de frequentie hebben gedragen, die je nu weer naar onze tijd brengt. Het raakt me en inspireert me.

Jesse

Coaching Sound & Light Sessie

Samen merkten we gevoelige plekken bij mijn borstgebied. Op uitnodiging ging ik dieper naar binnen ademen en bovenal te laten verzachten met de uitademing. De pijn werd minder en ik voelde het stromen richting mijn buik/bovenbenen en voeten…alsof ik helemaal thuis kwam in mijn lichaam…Yes!  Als laatste de klankschaal en haar prachtige lichttaal zang deden me volledig zakken in mijn lichaam. The best place to be!

Renate

Yoga

Iedere week genieten! Het rustpunt van de week. Ik kijk dan alweer uit naar de yoga. Het voelde nu alsof je de les helemaal voor mij hebt gemaakt 🙏

 Fijne oefeningen, fijne woorden erbij, het navoelen, de yin houdingen, nog een ademhalingsoefening op het eind, de savasana met de mooie tekst……. echt alles. ❤️

Dorry

Sound Healing

De tranen stroomden over mijn wangen, zo hemels. Ik voelde weer zo’n groot verlangen om daar te zijn…..je bracht een stukje hemel op aarde. Er ging van alles door me heen, als een heilige ceremonie. En naar jou kijkend besefte ik weer opnieuw: hiervoor ben jij naar de aarde gekomen.

Maria

SOUND & LIGHT BODYWORK

In een Sound & Light sessie maak ik naast coachings- en ademtechnieken vooral gebruik van intuïtief werken via de handen en/of (drukpunt)massage om de energiebanen te activeren, rust en harmonie in het lichaam te brengen en ruimte te maken om blokkades door te laten stromen of bepaalde emoties toe te laten. Weer trouw leren worden aan jouw gevoel, voelen waar jij in je leven behoefte aan hebt. Tevens kun je de ruimte voorbij de gedachtes ervaren. De plek van heelheid en jouw essentie, de bronverbinding. In een sessie nodig ik je uit je weer te herinneren wie je in wezen bent, en de ”hele” staat van lichaam, geest, ziel en spirit te ervaren. Heelwording en Thuiskomen. Sound Healing is hierbij een essentieel onderdeel met behulp van stemvorken (fonoferese), klankschalen, drum en diverse andere instrumenten.

LEES MEER OVER BODYWORK & HEALING

BREATHING

In een breathing sessie gaan we jouw adem onderzoeken.
 De ademhaling verbindt ons met de wereld en onze medemens. Minder ademen is minder voelen en vice versa. De adembeweging wordt direct beïnvloed door hoe we ons voelen. Via de adem kunnen we de poort van het lichaam binnen gaan, contact maken met alles in onszelf, met onze levensenergie en vitaliteit als ook de verbinding naar onze diepste herinneringen.

Via de adem kunnen we het parasympathische zenuwstelsel tot rust brengen, onszelf vrij(er) maken, waardoor inzichten en hernieuwde energie tot stand komen. We voelen weer waar onze behoefte ligt en wat werkelijk leven voor jou inhoudt.

LEES MEER OVER BODYWORK & HEALING

INCARNATIE & LICHTWERK

In deze tijd zijn vele sensitieve en hoogfrequentie zielen naar de aarde gekomen. Ondersteuning bij het indalingsproces om als ziel in je lichaam thuis te komen in een veilige, liefdevolle, ontspannen bedding is wat ik jou graag breng. Vanuit een veilige bedding kun je jezelf als ziel belichamen en thuisvoelen op aarde. Letterlijk en figuurlijk incarneren, ‘in carne’-in het vlees- komen. Van je hoofd naar hart en buik bewegen en jezelf in jouw bronenergie uitlijnen. Je bent dan vrij om je ware zelf te voelen en te zijn. Ook gaat het hier om volledig te mogen ontvangen. Vaak kennen lichtwerkers zo goed wat de ander nodig heeft en mag er ook ruimte en tijd zijn om zelf op een diepe laag te ontvangen en op te laden. Ik nodig je uit je te herinneren in het hier en nu wie je in essentie bent en altijd zal zijn. Laat het wonder van Leven zich ontvouwen binnenin jou.

WOMB WISDOM

Als vrouw is ons baarmoeder-en bekkengebied van essentieel belang voor het gevoel van scheppend leven. Hier zijn we verbonden met de creatiekracht, het mysterie van leven en het universum zelf. Echter slaan we hier ook nare emoties op en eventuele afwijzingen naar onszelf. Het kan op deze plek dan pijnlijk leeg en eenzaam gaan voelen. Om de poort weer te openen en daarmee de diepte, de donkere oerkracht van het vrouwelijke en Moeder Aarde toe te laten en te herstellen, mogen we onszelf hier weer ontmoeten en belichamen. In een sessie is het mogelijk hier specifiek de aandacht naartoe te brengen, zodat je je geliefd en vervuld voelt van jezelf. Vertragen, verstillen en diep naar binnen keren en in je eigen bedding thuiskomen is hierbij de kern.

‘We don’t respond to the situation that happens,
we respond to our perception of what happens.’
– Gabor Mate

WAT KAN EEN SESSIE JOU BRENGEN?

Klantervaringen

Richard

Ik heb gevraagd om een energetische behandeling die me bekrachtigt in mijn Yang energie, de energie van de daadkracht en die van ontwikkeling op mijn pad.

Yvonne zit op haar knieën bij het voeteneinde en pakt mijn beide voeten vast, het begint direct te stromen in me. Ze werkt met een energie mee die verbonden lijkt te zijn met de oervrouw. Ik krijg een energetische behandeling die als pure liefde voelt, ik ben beschermt en voel me zeker. De kracht waarmee ze werkt lijkt uit een tijd te komen die stilstaat, nooit verandert. Haar energie maakt puur en oordeelloos verbinding met een diepere laag in mij. Van die laag had ik wel een vermoeden, maar hem nooit gevoeld. In mij begint het subtiel te trillen en te bruisen. Ik voel een oer-energie, ik krijg zin om te grommen en voel me een machtige tijger. Ik leef!

Sindsdien voelt de Bron voor mij vrouwelijk. Als een oermoeder, die je aanmoedigt het leven met volle teugen te genieten, vanuit je intuïtie te leven en te rennen en te springen als de situatie erom vraagt, omdat je opgevangen wordt als je het niet haalt. Als een oermoeder waarbij je veilig kunt uitrusten omdat ze over je waakt. Haar liefde voedt je, haar energie nodigt je uit te bewegen en haar kracht die tevens de jouwe is geeft je geborgenheid.

Ik weet niet of dit effect bij iedereen zo sterk is, maar bij mij voelde het als divine timing in een tijd die niet makkelijk is. Ik kreeg mezelf als goddelijk schepsel aangereikt.

Ik heb tot nu toe twee bodywork/healing sessies bij Yvonne mogen ervaren en ik vind haar magisch. Met haar heldere intuïtie stemt ze af op wat ik nodig had in dat moment en begeleidde ze mij liefdevol door het proces. Ik heb in deze twee sessies stukken in mijzelf kunnen helen en loslaten. Yvonne vindt niets gek of vreemd, die openheid en oordeelloosheid is heel fijn. Ik kwam thuis bij mijzelf.

Wat fijn was het er weer te mogen zijn bij Yvonne. Tijdens het gesprek vooraf aan de behandelsessie (maar eigenlijk hoort alles erbij besef ik me nu ik dit schrijf”-) Hadden we het al over wat er vanzelf op je pad kan komen en waar je echt een Ja bij voelt. De kunst is om te voelen of het een Ja vanuit je hart is of vanuit je mind….Dat gaf me al veel inzicht. Yvonne had ingevoeld dat met stemvorken werken een goed begin zou zijn. Zowiezo vind ik het fijn dat ze geheel op haar intuïtie afgaat en doet wat ze voelt te moeten doen. De stemvorken brachten mij in een zeer diepe ontspanning en ik voelde zoveel ruimte in mezelf…wauw. Ruimte en stilte…en dat is best uniek want ondanks mijn gevoeligheid kan ik veel in mijn hoofd zitten die vaak vol ideeën zit. Ik hoorde mezelf af en toe heel zwaar ademen. Haha…Daarna begon ze mijn hoofd te wiegen en masseren wat me deed beseffen hoe vaak ik nog controle wil, houden,…het leven wil sturen. Ik heb mijn hoofd voor mij gevoel echt aan haar kunnen overgeven en mijn hoofd in haar handen gelegd voelende dat dat veilig voelde en me het gevoel gaf dat er voor mij gezorgd wordt…altijd…Daarna masseerde ze mijn armen en handen en dat voelde ook als overgave. Niets hoeven alleen maar mogen ontvangen. En ik ben best een gever dus dat was heel fijn te mogen ervaren. De rozenolie geur maakte me helemaal zacht van binnen.Grappig want ik heb normaal niet veel met rozengeur..nu wel! Mijn borst en borstbeen was erg gevoelig merkte ik toen ze die aanraakte…ik ben er, op advies van Yvonne, naar toe gaan ademen en steeds dieper mijn lichaam in te ademen en bovenal los te laten met de uitademing. Dat werkte! De pijn werd minder en ik voelde het stromen richting mijn buik/bovenbenen en voeten…alsof ik helemaal thuis kwam in mijn lichaam…Yes! Als laatste de klankschaal en haar prachtige lichttaal zang deden me volledig zakken in mijn lichaam.. The best place to be! Dank je lieve Yvonne…mij zie je zeker terig! Het was een innerlijke reis.

Bedankt! Jij bent zo speciaal!! Ik heb je leren kennen tijdens de yin yoga lessen. Jouw stem..de rust..de klanken die je overbrengt!!..het geeft mij veel rust ❤️. Ook je klank massages heb ik inmiddels mogen ervaren bij een frozen shoulder, heel zacht en fijn. Ik ben nog nooit zo zacht aangeraakt en toch raakte het heel diep.

De klanken die Yvonne maakte met haar keel en haar synth gaven me binnen een seconde een gevoel van erkenning en schoonheid.
Als je dit in een hoge frequentie hoort en deze muziek slaat op je wezen aan, dan zet het heel wat in gang…..
Dus ze begon met haar muziek te delen en er opende in mijn lichaam heel wat deurtjes. Ik zelf ben een extreem introvert type, waar het echt om gaat en hoe ik me voelde kon ik nooit echt met iemand delen. Zelfs niet bij goede psychologen. Het zat te diep. Dus voor de buitenkant de joker en sociaal. Aan de binnenkant vast, verdrietig, en verbitterd. Emoties vloeiden wat ook erg confronterend voor me was. In de sessie heb ik enorm veel erkenning en veiligheid door haar muziek mogen ervaren. Waardoor er zich een ruimte opende waar mijn gevoelens en spanningen een plek konden krijgen.

Kort om een onvergetelijke ervaring wat me veel kracht en vertrouwen heeft gegeven die ik nog steeds dagelijks met me mee draag.

Ik had dit nooit willen missen.

Op een open, prettige en soms humorvolle manier neemt Yvonne mij mee om Diepe thema’s te transformeren. Ze is in staat om dit te doen met voelbare liefde en lichtheid.
Ik vindt het zelf een aanrader om meerdere sessies samen te doen om zo steeds diepere in hetzelfde thema te gaan. In de eerste sessie ging het vooral om mijn innerlijk kind en een stukje verloren levensenergie. Daarna traden we familielijnen binnen en zagen zo het grotere geheel, de diepere oorzaak van mijn gevoelens van ‘inperking’ door een niet gevoelde miskraam voor mij. Ik voelde daardoor niet alle ruimte voor mij. Dit werd geheeld.
Yvonne heeft ook goed voor ogen wat er eerder gebeurde en integreert dit weer in volgende sessies.
Ook geeft ze hele concrete opdrachten mee om zelf mee verder te gaan: echt een aanrader als je de behoefte voelt om diepe thema’s te transformeren!

Het was fijn en bijzonder. Een hele mooie reis. We pakten eerst een familie stukje op. En daarna met de drum leek het of je mijn voorouders opriep. Thuiskomen en enorme ontroering voelde ik. Het was helpend voor me en ik voel me meer mezelf rondom het thema communicatie en mijn waarheid (mogen) uiten. Het was heel inzichtgevend en er zijn nu blijvende veranderingen. Dankjewel en ik kom graag nog een keer terug.

De eerste sessie bij Yvonne was een van de meeste bijzondere die ik ooit heb mogen ervaren. We deden een opstelling waarin veel voelbaar werd. Ook de keren daarop hebben mij veel gebracht.
Dank je voor de prachtige inzichten die zich aandienden tijdens de meditaties en opstelling. En het lichaamswerk met prachtige muziek en zang waren buitenaards mooi, liefdevol en geborgen.
Als thuis gevraagd hoe het was antwoord ik altijd dat ik een heerlijke mini-retraite heb gehad. Zó rijk is een sessie gewoon. Yvonne is een multi-talent

Yvonne’s behandelingen zijn een weldaad voor je lichaam en ziel.
Haar aanraking en licht fluisteringen betoveren en voor je het weet bevind je je in een heerlijke wereld van ontspanning, balans en harmonie.
Van harte aanbevolen om regelmatig een bezoekje aan Hengelo in de Achterhoek te brengen. 🙏🏾✨⛩.

a

OP REIS NAAR BINNEN