Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Bodywork & Healing

In een bodywork sessie maak ik naast coachingstechnieken vooral gebruik van intuïtief werken via de handen en/of (drukpunt)massage om de energiebanen te activeren, rust en harmonie in het lichaam te brengen en/of ruimte te maken om blokkades door te laten stromen of bepaalde emoties toe te laten. Tevens kun je de ruimte voorbij de gedachtes ervaren. De plek van heelheid en jouw essentie.
Ik maak gebruik van de drum, stem en andere instrumenten.
Healing zou indiceren dat er iets mist, ontbreekt of niet aanwezig is. Dit kunnen we zo ervaren in het dagelijks leven. Ons lichaam kan door bepaalde ervaringen in een staat van overleven staan en verlangt naar wie je werkelijk bent te mogen en kunnen zijn: leven. Door de reis naar binnen te maken, ontdek je wat er in je leeft, welke sensaties en emoties er zijn, waar je nog angsten kent, waar je talenten liggen die je tot expressie mag brengen, wat jouw leven zin geeft, belangrijk is voor jouw geluk.
In een sessie nodig ik je uit je weer te herinneren wie je in wezen bent, en de ''hele'' staat van lichaam, geest, ziel en spirit te ervaren. Dat brengt ruimte, waar levensenergie, maar ook vrede aanwezig is. Thuiskomen.

In deze tijd zijn vele sensitieve en hoogfrequentie zielen naar de aarde gekomen. Ondersteuning bij het indalingsproces om als ziel in je lichaam thuis te komen in een veilige, liefdevolle, ontspannen bedding is wat ik jou graag breng. Van daaruit kun je jezelf als ziel belichamen en manifesteren op aarde. Je bent dan vrij om jezelf te voelen en te zijn. Met je volle bewustzijn mag je jouw unieke licht laten stralen. Ik nodig je uit je te herinneren in het hier en nu wie je in essentie bent en altijd zal zijn. Laat het wonder van Leven zich ontvouwen binnenin jou.

Breathing

In een breathing sessie gaan we jouw adem onderzoeken.
Gedurende ons leven kunnen we onze ademruimte inperken door ervaringen. Onze adem is bv. meer in de borst gaan zitten en we bereiken de onderste delen van de longen niet meer. We activeren daarmee als vanzelf het sympathische zenuwstelsel (vechten, vluchten, bevriezen) Als onze adem omhoog gaat, stijgen de stresshormonen en krijgen we meer gedachtes, vaak in de hoop om via de gedachtes rust en houvast te vinden.
Prikkels doseren, doen we door onze adem te doseren. Niet ademen, is niet voelen. Dit levert uiteindelijk spanning op die het lichaam opslaat en klachten of blokkades kan geven van allerlei aard. Het lichaam beschikt namelijk nog steeds over de volledige herinnering aan iedere ervaring die we ooit hebben meegemaakt. De adem is de sleutel tussen het bewuste en het onderbewuste. Via de adem kunnen we de poort van het lichaam binnen gaan, naar onze diepste herinneringen. Dieperliggende emoties kunnen via ademwerk naar de oppervlakte komen en vrij/los gelaten worden. We ontdekken hier onze eigen waarheid. Nog onbewuste wijsheid komt via gevoelens en sensaties vrij en laat ingeperkte levensenergie weer vrij stromen. Het leven stroomt dan letterlijk meer door jou heen.
Middels een of twee ademtechnieken ga je de verbinding en opening naar je lichaam ontdekken. Via de adem open je jezelf meer voor iedere sensaties in je lichaam en je onderbewustzijn. Je kan spanning leren loslaten en innerlijke kracht herwinnen. Levensenergie kan weer meer gaan stromen, je voelt je opgeruimder en lichter na een breathing sessie.

Levenspad Coaching

Voel jij je aangesproken door een of meerdere zinnen? • Helderheid krijgen over jouw verlangen(s)
• Doen waar je hart blij van wordt
• Authentiek van binnenuit manifesteren
• Inzicht krijgen op (terugkerende) thema’s en emoties
• Een (betere) balans en groei creëren in jouw leven
• Veranderingen bewerkstelligen
• Een diepere verbinding ervaren met wie je werkelijk bent
• Meer contact met je lichaam, geest en ziel ervaren?
• Voorbij de gedachtes gaan?
• De kracht van adem en yoga ontdekken middels eeuwenoude (adem)technieken
• Wil je graag echt gehoord worden in alle tijd, rust en ruimte?
• Je na afloop van de sessie hernieuwd & vol nieuwe energie en inspiratie voelen?
Ik reik je tools aan. Adem-en meditatietechnieken, yoga, maar ook nieuwe zienswijzen. Je bent welkom voor een sessie.

Wat kan een sessie jou brengen?

 • Bodywork & Healing
 • $ 100
  monthly
 • 1 sessie Bodywork & Healing / Breathing om jouw levensenergie te laten stromen. Voel jouzelf van binnen naar buiten. Voel je weer verbonden met jezelf.

  1x 1,5 (a 2) uur € 115,-

 • Body Mind Soul Spirit 5D
 • $ 100
  monthly
 • 3 sessies om jouw reis te verdiepen en levensenergie te laten stromen. Body-mind-spirit-soul in 1 lijn brengen.
  Bodywork om diep als ziel in je lichaam in te dalen, te verankeren en van daaruit helemaal op aarde thuis te komen. Jouw essentie leven.

  3 x 1,5 (a 2)uur € 325,-

 • Levenspad Coaching Sessie
 • $ 100
  monthly
 • 1x sessie Coaching om jou praktische en creatieve inzichten te geven over jouw potentieel. Na de sessie kan je weer verder op je levenspad met nieuwe ideeën en tools.

  1 x 1,5 uur € 85,-

 • Dag Retreat Innerlijke Reis
 • $ 100
  monthly
 • Dagsessie met body, mind, spirit, soul technieken zoals ademwerk en een diepgaande innerlijke reis met live muziek.

  Mail voor de tarieven.

Reacties

Richard

Ik heb gevraagd om een energetische behandeling die me bekrachtigt in mijn Yang energie, de energie van de daadkracht en die van ontwikkeling op mijn pad.

Yvonne zit op haar knieën bij het voeteneinde en pakt mijn beide voeten vast, het begint direct te stromen in me. Ze werkt met een energie mee die verbonden lijkt te zijn met de oervrouw. Ik krijg een energetische behandeling die als pure liefde voelt, ik ben beschermt en voel me zeker. De kracht waarmee ze werkt lijkt uit een tijd te komen die stilstaat, nooit verandert. Haar energie maakt puur en oordeelloos verbinding met een diepere laag in mij. Van die laag had ik wel een vermoeden, maar hem nooit gevoeld. In mij begint het subtiel te trillen en te bruisen. Ik voel een oer-energie, ik krijg zin om te grommen en voel me een machtige tijger. Ik leef!

Sindsdien voelt de Bron voor mij vrouwelijk. Als een oermoeder, die je aanmoedigt het leven met volle teugen te genieten, vanuit je intuïtie te leven en te rennen en te springen als de situatie erom vraagt, omdat je opgevangen wordt als je het niet haalt. Als een oermoeder waarbij je veilig kunt uitrusten omdat ze over je waakt.  Haar liefde voedt je, haar energie nodigt je uit te bewegen en haar kracht die tevens de jouwe is geeft je geborgenheid.

Ik weet niet of dit effect bij iedereen zo sterk is, maar bij mij voelde het als divine timing in een tijd die niet makkelijk is. Ik kreeg mezelf als goddelijk schepsel aangereikt.

Charleen

Ik heb tot nu toe twee bodywork/healing sessies bij Yvonne mogen ervaren en ik vind haar magisch. Met haar heldere intuïtie stemt ze af op wat ik nodig had in dat moment en begeleidde ze mij liefdevol door het proces. Ik heb in deze twee sessies stukken in mijzelf kunnen helen en loslaten. Ik kwam thuis bij mijzelf.

Jutta

Bedankt! Jij bent zo speciaal!! Ik heb je leren kennen tijdens de yin yoga lessen. Jouw stem..de rust..de klanken die je overbrengt!!..het geeft mij veel rust ❤️. Ook je klank massages heb ik inmiddels mogen ervaren bij een frozen shoulder, heel zacht en fijn.

Floor

De klanken die Yvonne maakte met haar keel en haar synth gaven me binnen een seconde een gevoel van erkenning en schoonheid.
Als je dit in een hoge frequentie hoort en deze muziek slaat op je wezen aan, dan zet het heel wat in gang…..
Dus ze begon met haar muziek te delen en er opende  in mijn lichaam heel wat deurtjes. Ik zelf ben een extreem introvert type, waar het echt om gaat en hoe ik me voelde kon ik nooit echt met iemand delen. Zelfs niet bij goede psychologen. Het zat te diep. Dus voor de buitenkant de joker en sociaal. Aan de binnenkant vast, verdrietig, en verbitterd. Emoties vloeiden wat ook erg confronterend voor me was. In de sessie heb ik enorm veel erkenning en veiligheid door haar muziek mogen ervaren. Waardoor er zich een ruimte opende waar mijn gevoelens en spanningen een plek konden krijgen.

Kort om een onvergetelijke ervaring wat me veel kracht en vertrouwen heeft gegeven die ik nog steeds dagelijks met me mee draag.

Ik had dit nooit willen missen.

Op reis naar binnen