Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Breathing

In een breathing sessie gaan we jouw adem onderzoeken.
Gedurende ons leven kunnen we onze ademruimte inperken door ervaringen die we op dat moment onvoldoende konden verwerken. We waren te jong of konden met deze emoties niet overweg omdat er onvoldoende bedding aanwezig was. We parkeren deze emoties door ervan te dissocieren en onderdrukken deze herinneringen. We snijden onszelf deels af van de moeiteloze flow van het leven. Dit heeft invloed op hoe we ons voelen op de lange termijn en ook op de adembeweging. Onze adem is bv. meer in de borst gaan zitten en we bereiken de onderste delen van de longen niet meer. Het bloed krijgt minder zuurstof. We activeren daarmee als vanzelf het sympathische zenuwstelsel (vechten, vluchten, bevriezen) Als onze adem omhoog gaat, stijgen de stresshormonen en krijgen we meer gedachtes, vaak in de hoop om via de gedachtes rust, regie en houvast te vinden in het leven.
Prikkels doseren, doen we door onze adem te doseren. Niet ademen, is niet voelen. Dit levert uiteindelijk spanning op die het lichaam opslaat en klachten of blokkades kan geven van allerlei aard. Het lichaam beschikt namelijk nog steeds over de volledige herinnering aan iedere ervaring die we ooit hebben meegemaakt. De adem is een sleutel tussen het bewuste en het onderbewuste. Via de adem kunnen we de poort van het lichaam binnen gaan, contact maken met alles in onszelf, en ook de verbinding naar onze diepste herinneringen. Dieperliggende emoties kunnen via ademwerk naar de oppervlakte komen en vrij/los gelaten worden. We ontdekken hier onze eigen ware aard en waarheid. Nog onbewuste wijsheid komt via gevoelens en sensaties vrij en laat ingeperkte levensenergie weer vrij stromen. Het leven, de positieve open flow, stroomt dan letterlijk weer meer door jou heen.

Breathing Sessie / Bodywork & Healing

Hoe werkt een sessie?
Middels een meditatieve begeleiding en ademtechniek ga je de verbinding en opening naar je lichaam ontdekken. Via de adem open je jezelf meer voor iedere sensatie in je lichaam en je onderbewustzijn. Hierna ontstaat een pad naar jouw zelfherstellend vermogen. Ik ondersteun je daarin met aanraking, muziek, klanken en intuïtieve technieken.
Wil jij:
- Meer in contact komen met jouw levensenergie in een ontspannen lichaam?
- Via het lichaam weer in verbinding staan met jouw verlangens en grenzen, kracht en kwetsbaarheid, onbevangen levensenergie en stilte, pijn en genieten?
- Spanning en stress leren loslaten en innerlijke kracht herwinnen?
- Leven in balans tussen hoofd, hart en buik?
- Je gelukkiger, opgeruimder en lichter voelen?
- Je levensenergie weer laten stromen door alles in jou –stap voor stap- te durven voelen?
- Je lichaam als veilige en heilige plek beleven?
- Thuiskomen en heelheid ervaren in jezelf?
Ik nodig je graag uit om jou en jouw adem de ruimte te geven.

Bodywork & Healing

In een bodywork sessie maak ik naast coachings- en ademtechnieken vooral gebruik van intuïtief werken via de handen en/of (drukpunt)massage om de energiebanen te activeren, rust en harmonie in het lichaam te brengen en/of ruimte te maken om blokkades door te laten stromen of bepaalde emoties toe te laten. Weer trouw leren worden aan jouw gevoel. Tevens kun je de ruimte voorbij de gedachtes ervaren. De plek van heelheid en jouw essentie.
Ik maak gebruik van de drum, stem en andere instrumenten.
Heling zou indiceren dat er iets mist, ontbreekt of niet aanwezig is. Dit kunnen we zo ervaren in het dagelijks leven. Soms zijn er (onbewuste) angsten. Denk aan de angst op afwijzing, tekorten, ziekte, echt te leven, of de angst om te sterven. Ons lichaam kan door bepaalde ervaringen in een staat van overleven komen te staan en kijkt door die bril naar het leven. Als het lichaam niet als veilig voelt, heeft dat gevolgen voor je perceptie van de wereld, je sociale verbindingen, lichaamsbeeld en gezondheid.
Door het niet kunnen verwerken van bepaalde ervaringen, omdat er geen geschikte bedding of mogelijkheid voor was, worden deze herinneringen en emoties geparkeerd in ons lichaam. Dit betekent dat je je loskoppelt in een moeilijke situatie van emoties en je lichaam. Je checkt als het ware uit. Het is een primaire respons van je zenuwstelsel met als doel; zelfbehoud en overleven.
In werkelijkheid is er nog steeds het verlangen naar wie je werkelijk bent te mogen en kunnen zijn: Leven in plaats van overleven.
Je lichaam als thuishaven, een veilige plek waar je tot rust komt, fijne ervaringen creëert, in verbinding met andere mensen kan zijn en je beschermd bent voor invloeden van buitenaf.
Om onverwerkte gebeurtenissen, imprints en/of trauma te verwerken gaat het er om het te herkennen, benoemen, voelen, en vooral ook de ruimte te ervaren waarin je ook weet dat je dit niet meer bent om van daaruit een nieuwe imprint te kunnen creëren.
Door de reis naar binnen te maken, ontdek je wat er in je leeft, welke sensaties en emoties er zijn, waar je je expressie onderdrukt, je bent weggaan van jezelf, je nog angsten kent, en ook waar je talenten liggen die je tot expressie mag brengen, wat jouw leven zin geeft, belangrijk is voor jouw geluk.
In een sessie nodig ik je uit je weer te herinneren wie je in wezen bent, en de ''hele'' staat van lichaam, geest, ziel en spirit te ervaren. Als de ooit onderdrukte ervaring met bijbehorende energie er mag zijn, kan de onderliggende levensenergie vrijkomen. Het is jezelf toestaan je weer te herinneren wie je werkelijk bent. Dat brengt ruimte, waar die levensenergie, mogelijkheden, maar ook vrede aanwezig is. Heelwording en Thuiskomen.

Ons lichaam is uitgerust met een ingenieus systeem om met stress om te gaan; het zenuwstelsel. Het zenuwstelsel heeft alle mogelijkheden om stress en trauma te doorstaan, en het kan er ook door groeien. Sterker nog, zonder stress zou je niet overleven of je leren aanpassen aan je leefomgeving.
Of een ervaring traumatiserend is of juist uitpakt als groeimoment, hangt af van hoe jouw zenuwstelsel is geprogrammeerd. Hierin kun je je zelf ontwikkelen, door het contact met je lichaam en alle sensaties die hier zijn, meer en meer bewust te voelen en ervaren.

In deze tijd zijn vele sensitieve en hoogfrequentie zielen naar de aarde gekomen. Ondersteuning bij het indalingsproces om als ziel in je lichaam thuis te komen in een veilige, liefdevolle, ontspannen bedding is wat ik jou graag breng. Van daaruit kun je jezelf als ziel belichamen en manifesteren op aarde. Je bent dan vrij om jezelf te voelen en te zijn. Met je volle bewustzijn mag je jouw unieke licht laten stralen. Ik nodig je uit je te herinneren in het hier en nu wie je in essentie bent en altijd zal zijn. Laat het wonder van Leven zich ontvouwen binnenin jou.

'We don't respond to the situation that happens,
we respond to our perception of what happens.'
- Gabor Mate

Levenspad Coaching

Een levenspad coachingsessie is een gesprek met jou en jouw essentie. Ik zet hierbij soms extra tools in als Voice Dialogue en opstellingenwerk. Een gesprek is geschikt voor jou als je:
- Helderheid wilt krijgen over jouw verlangen(s);
- Wenst te doen waar je hart blij en gelukkig van wordt;
- Inzicht wilt krijgen op (terugkerende) thema’s, patronen en emoties in je leven;
- Diepere rust, ontspanning en verbinding met jezelf en jouw intuïtie wenst te ervaren;
- De verbinding tussen lichaam, ziel en geest wilt harmoniseren en versterken;
- Een (betere) balans en groei wilt creëren in jouw leven;
- Authentiek en vrij van binnenuit wilt leven en manifesteren;
- Een diepere verbinding wilt ervaren met wie je werkelijk bent;
- Je graag echt gehoord wilt worden in alle tijd, rust en ruimte?
- Je na afloop van de sessie hernieuwd & vol nieuwe energie en inspiratie wilt voelen?
Je bent van harte welkom voor een sessie.

Wat kan een sessie jou brengen?

 • Breathing / Bodywork & Healing
 • $ 100
  monthly
 • 1 sessie Bodywork & Healing / Breathing om jouw levensenergie te laten stromen. Voel jouzelf van binnen naar buiten. Voel je weer verbonden met jezelf.

  1x 1,5 (a 2) uur € 115,-

 • Body Mind Soul Spirit 5D
 • $ 100
  monthly
 • 3 sessies om jouw reis te verdiepen en levensenergie te laten stromen. Body-mind-spirit-soul in 1 lijn brengen.
  Bodywork om diep als ziel in je lichaam in te dalen, te verankeren en van daaruit helemaal op aarde thuis te komen. Jouw essentie leven.

  3 x 1,5 (a 2) uur € 325,-

 • Levenspad Coaching Sessie
 • $ 100
  monthly
 • 1x sessie Coaching om jou praktische en creatieve inzichten te geven over jouw potentieel. Na de sessie kan je weer verder op je levenspad met nieuwe ideeën en tools.

  1 x 1,5 uur € 85,-

 • Dag Retreat Innerlijke Reis
 • $ 100
  monthly
 • Dagsessie met body, mind, spirit, soul technieken zoals ademwerk en een diepgaande innerlijke reis met live muziek.

  Mail voor de tarieven.

Reacties

Richard

Ik heb gevraagd om een energetische behandeling die me bekrachtigt in mijn Yang energie, de energie van de daadkracht en die van ontwikkeling op mijn pad.

Yvonne zit op haar knieën bij het voeteneinde en pakt mijn beide voeten vast, het begint direct te stromen in me. Ze werkt met een energie mee die verbonden lijkt te zijn met de oervrouw. Ik krijg een energetische behandeling die als pure liefde voelt, ik ben beschermt en voel me zeker. De kracht waarmee ze werkt lijkt uit een tijd te komen die stilstaat, nooit verandert. Haar energie maakt puur en oordeelloos verbinding met een diepere laag in mij. Van die laag had ik wel een vermoeden, maar hem nooit gevoeld. In mij begint het subtiel te trillen en te bruisen. Ik voel een oer-energie, ik krijg zin om te grommen en voel me een machtige tijger. Ik leef!

Sindsdien voelt de Bron voor mij vrouwelijk. Als een oermoeder, die je aanmoedigt het leven met volle teugen te genieten, vanuit je intuïtie te leven en te rennen en te springen als de situatie erom vraagt, omdat je opgevangen wordt als je het niet haalt. Als een oermoeder waarbij je veilig kunt uitrusten omdat ze over je waakt.  Haar liefde voedt je, haar energie nodigt je uit te bewegen en haar kracht die tevens de jouwe is geeft je geborgenheid.

Ik weet niet of dit effect bij iedereen zo sterk is, maar bij mij voelde het als divine timing in een tijd die niet makkelijk is. Ik kreeg mezelf als goddelijk schepsel aangereikt.

Charleen

Ik heb tot nu toe twee bodywork/healing sessies bij Yvonne mogen ervaren en ik vind haar magisch. Met haar heldere intuïtie stemt ze af op wat ik nodig had in dat moment en begeleidde ze mij liefdevol door het proces. Ik heb in deze twee sessies stukken in mijzelf kunnen helen en loslaten. Yvonne vindt niets gek of vreemd, die openheid en oordeelloosheid is heel fijn. Ik kwam thuis bij mijzelf.

Jutta

Bedankt! Jij bent zo speciaal!! Ik heb je leren kennen tijdens de yin yoga lessen. Jouw stem..de rust..de klanken die je overbrengt!!..het geeft mij veel rust ❤️. Ook je klank massages heb ik inmiddels mogen ervaren bij een frozen shoulder, heel zacht en fijn.

Floor

De klanken die Yvonne maakte met haar keel en haar synth gaven me binnen een seconde een gevoel van erkenning en schoonheid.
Als je dit in een hoge frequentie hoort en deze muziek slaat op je wezen aan, dan zet het heel wat in gang…..
Dus ze begon met haar muziek te delen en er opende  in mijn lichaam heel wat deurtjes. Ik zelf ben een extreem introvert type, waar het echt om gaat en hoe ik me voelde kon ik nooit echt met iemand delen. Zelfs niet bij goede psychologen. Het zat te diep. Dus voor de buitenkant de joker en sociaal. Aan de binnenkant vast, verdrietig, en verbitterd. Emoties vloeiden wat ook erg confronterend voor me was. In de sessie heb ik enorm veel erkenning en veiligheid door haar muziek mogen ervaren. Waardoor er zich een ruimte opende waar mijn gevoelens en spanningen een plek konden krijgen.

Kort om een onvergetelijke ervaring wat me veel kracht en vertrouwen heeft gegeven die ik nog steeds dagelijks met me mee draag.

Ik had dit nooit willen missen.

Willemijn

Op een open, prettige en soms humorvolle manier neemt Yvonne mij mee om Diepe thema’s te transformeren. Ze is in staat om dit te doen met voelbare liefde en lichtheid.
Ik vindt het zelf een aanrader om meerdere sessies samen te doen om zo steeds diepere in hetzelfde thema te gaan. In de eerste sessie ging het vooral om mijn innerlijk kind en een stukje verloren levensenergie. Daarna traden we familielijnen binnen en zagen zo het grotere geheel, de diepere oorzaak van mijn gevoelens van ‘inperking’ door een niet gevoelde miskraam voor mij. Ik voelde daardoor niet alle ruimte voor mij. Dit werd geheeld.
Yvonne heeft ook goed voor ogen wat er eerder gebeurde en integreert dit weer in volgende sessies.
Ook geeft ze hele concrete opdrachten mee om zelf mee verder te gaan: echt een aanrader als je de behoefte voelt om diepe thema’s te transformeren!

K.

Het was fijn en bijzonder. Een hele mooie reis. We pakten eerst een familie stukje op. En daarna met de drum leek het of je mijn voorouders opriep. Thuiskomen en enorme ontroering voelde ik. Het was helpend voor me en ik voel me meer mezelf rondom het thema communicatie en mijn waarheid (mogen) uiten. Het was heel inzichtgevend en er zijn nu blijvende veranderingen. Dankjewel en ik kom graag nog een keer terug.

Op reis naar binnen