Lorem ipsum gravida nibh vel velit auctor aliquet. Aenean sollicitudin, lorem quis bibendum. Sofisticur ali quenean.

INSTAGRAM

Heel erg bedankt voor een sublieme begeleiding op een fantastische dag.

Heel veel inzicht voor mijzelf maar wellicht ook voor de anderen.

Ik moet zeggen dat ik best wel moe ben, wat denk ik komt door de enorme spanning die van me af gevallen is. En af en toe voel ik me in vlagen juist super fit. Hoe dan ook heeft het ook wel erg gezuiverd. In willekeurige volgorde zijn dit de dingen die me zijn opgevallen:

– ik zeg makkelijk nee en respecteer mijn grenzen

– heb nu liefde voor de bomen

– ben veel productiever

– kijk niet meer op allerlei websites

– hoef geen vlees, vis, suiker, vet, koffie, alcohol, ook geen spicy food wat ik hiervoor in china aan de lopende band at (zelfs een simpele tafel peper brandde al op mijn tong)

– merk in bepaalde lagen van mijn diepere ziel wel nog wat weerstanden en angsten. maar die gaan misschien wel weg.

– had in de eerste dagen nog veel diarree terwijl ik weinig at en heel zuiver eet

– wilde naar kundalini yoga maar op het laatste moment voelde het toch niet goed om door een ander geinstrueerd te worden; ik wil nu eerst zelf aan de slag met alle boodschappen

– merk ook wel soms een gevecht tussen mijn ego en de puurheid die ik gevoeld en gezien heb

Ik houd jullie op de hoogte en ik heb ook al vele mensen gesproken en geinspireerd.

Jullie zijn echt twee toppers!
*Ruben
___________________________
Net wakker geworden na een geweldige Ayahuasca reis gisteren. Wat een ervaring, jullie begeleiding, jullie prachtige muziek, de schitterende tuin, de prachtige beelden, het heerlijke eten, de hond etc etc maakte deze dag uniek en voelde dit voor ons aan als een heel weekeind.
Een hoop nieuwe inzichten en antwoorden op onze vragen gekregen en weer nieuwe mensen ontmoet met goede energie. Kortom een geweldige (bijna privé) Ayahuasca ervaren!
Wij zijn jullie hier erg dankbaar voor! 🙏🏼
*S & S
___________________________

Nogmaals dank voor de fijne en veilige setting om Ayahuasca te mogen ervaren. Het is een zeer bijzondere ervaring voor mij geworden.

Het werkt nog steeds door en al mijn ‘luikjes’ staan nog wagenwijd open. Echt heerlijk!  En wat een energie er is vrijgekomen is ongekend. Zo fit en vitaal heb ik me in tijden niet gevoeld. Hoop dat dat blijft.

Er is ontzettend veel aangeraakt en zichtbaar gemaakt, wat me enorm helpt en sterkt om mijn pad te (blijven) volgen en het vertrouwen te hebben dat dat goed is. Er staan grote veranderingen te gebeuren.

Yvonne, wat was het genieten van jou en je prachtige muziek en zang. We hebben even gepraat achteraf wat erg fijn was. Ik heb je helemaal gezien! Ik wil je graag meegeven wat ik de volgende dag voelde wanneer ik aan je dacht: Vrouwenenergie! Dit was ook het eerste wat ik tegen je zei toen ik je sprak, dat ging over mij maar dus ook over jou (spiegeltje). Ga iets met vrouwen doen. Daar kom je in contact met de enorme kracht die je als vrouw bij je draagt en tevens met de zachtheid die zo essentieel is voor ons vrouwen.

Mijn reis gaat verder hier op aarde met mezelf als liefdesbron. Het leven wordt al mooier en interessanter.

Ik wens jullie mooie ontmoetingen, veel plezier en liefde in het leven. En wie weet tot een volgende keer.
* Susan
___________________________

Dankjewel voor deze ervaring! We kregen eerst een mao remmer en ongeveer 10 minuten later de Ayahuasca drank ( het smaakt naar bittere boomschors koffie)

We gingen liggen op ons  matras met een eigen meegebracht  kussen en dekentje..

Yvonne begeleide ons met een meditatie ontspannen de reis in.

Ik voelde tintelingen komen vanuit mijn tenen langzaam omhoog en mijn hart ging heel hard pompen. ik dacht ok nu gaat het beginnen, ik probeerde te ontspannen…en daar ging ik..

Ik kwam ik een rollercoaster van kleuren en vormen maar ook in een wereld van chaos, ik wist toen nog niet hoe je je reis kunt sturen. Yvonne kwam bij me zitten en leerde me dat ik met mijn ademhaling heel goed kan sturen.

Na de eerste reis gingen we nog een reis maken, eerst twijfelde ik of ik nog wel een keer z’on heftige reis wilden maken, maar na even goed na denken en overleg ging voor een half glaasje. ik wist nu ook hoe ik de reis beter kon sturen.

Ik heb al mijn antwoorden gekregen, zelfs een gesprek gehad met mijn overleden mama.. we hebben gelachen en ik heb gehuild..toen Yvonne een deken over me heen deed voelde dat zo knus ook alsof ik zelf weer even kind was..

Ik voelde me heel veilig en ook ZO DANKBAAR!

Ik heb geleerd meer te spelen met mijn dochter, meer tijd te maken voor mensen die van mij houden, werk gaan doen waar je hart een sprongetje van maakt, gezonder te gaan leven en tegen de chaos blijkbaar in mijn hoofd was het antwoord vaker te gaan mediteren.. alles valt samen..

Alles wat ik zag zat in mij…alles is liefde je moet alleen je hart volgen. dat klopt altijd!

De muziek was prachtig  (Yvonne 5 zangeressen in 1!!) wat een mooie stem!

maakte het helemaal af..de trillingen gingen door heel mijn lichaam..

Ik dacht dit zou iedereen een keer mee moeten maken! ik heb de liefde , het licht  de bron aangeraakt..

wauw , wauw , wauw..

De lekkere soep, het fruit en de broodjes na afloop van de reis waren heerlijk.

We konden nog even rustig aansterken en landen en om 19.00 gingen we weer naar huis..

Ik voelde me echt uitgeput. was blij dat ik bij mijn vriendjes kon logeren..

Ik heb me goed voor bereid door echt gezond en licht te eten,1 week geen koffie, geen alcohol en rood en varkensvlees.. en dat heeft moeder Ayahuasca mij in dank afgenomen ik had buiten een droge mond nergens last van..

Nogmaals super bedankt voor de deze prachtige dag en ik zou het iedereen van harte aanraden.
* Rose
___________________________
Bedankt voor de playlist. Erg fijn om de muziek weer te horen, vooral Spiral is echt een mooi nummer. Ik krijg gewoon de rillingen als ik hier naar luister. Hij kwam precies op het moment dat ik de inzicht in mijn vader kreeg en dit liedje paste precies bij mijn gevoelens die ik toen had. Dat heb je heel goed aangevoeld dus. Erg bijzonder. (en ik zong het gewoon mee, terwijl ik dit nummer nooit gehoord had)
De andere nummers die je stuurde zijn ook erg mooi. Zal er eens wat dieper naar luisteren.
Ben nog steeds het allemaal aan verwerken maar gaat goed verder. Merk dat werken me wel veel energie kost en dat mijn geest vermoeid is.Maar het kost natuurlijk tijd.
Ik wil je nogmaals bedanken voor de fantastische dag die ik heb gehad. De setting, muziek, ayahuasca en jij, het klopte allemaal.
Ik heb veel gezien, gevoeld en gehoord en er vallen steeds meer kwartjes. Prachtig allemaal. Mijn 3e oog is ook echt open gegaan.
Merk dat ik helderder ben en anders tegen alles aan kijk. Veel minder oordelend over mensen en mijn reuk is ineens beter/anders.
Ook ben ik begonnen met de studie orthomoleculaire therapist. Wilde al een tijd iets ‘anders’ en dit is nu de eerste stap.
* Mendo
___________________________

Ik ben eindelijk weer een beetje geland in de 3D wereld.
Ik heb er nog steeds geen woorden voor wat ik en wat we met zijn allen hebben doorgemaakt die dag in de vrouwenceremonie.
Het was het meest zwaarste en mooiste tegelijk wat ik ooit heb meegemaakt.
Ik wil je nogmaals ontzettend bedanken, want je was echt mijn bescherming die ik echt op dat moment zo hard nodig had.
Nu al ben ik liever voor mezelf, verwijder ik mensen uit mijn leven waar ik geen energie van krijg en is mijn innerlijke stem duidelijk hard aanwezig.
* S.
___________________________

Wat kan Ayahuasca jou brengen?

Ayahuasca een medicinale plant uit de jungle werkt op vele lagen in ons bewustzijn.

Ayahuasca opent onze (innerlijke) zintuigen en brengt je in aanraking met je (spirituele) onderbewustzijn. We noemen reizen met ayahuasca ook wel (trance) reizen naar de ziel. Hierdoor krijg je inzichten, visioenen en lessen uit je leven voorgeschoteld. Er begint een openbarend proces.

Ayahuasca heeft de kracht om je te confronteren met diepgewortelde gevoelens. Alleen door inzicht te krijgen in bepalende (negatieve) levenservaringen kun je groeien. Door connectie te maken en inzichten te verkrijgen ontstaat een proces van begrip, zelfrealisatie, transformatie en loslaten. De levensenergie begint weer meer te stromen. Ayahuasca werkt op meerdere lagen: fysiek, emotioneel, mentaal en spiritueel.

Leef je leven zoals het voor jou bedoeld is. Volledig leven. Los(komend) van herhalende patronen, angsten en belemmeringen. Door poorten te openen in je ziel en het vergroten van je bewustzijn door nieuwe inzichten ontstaat er ruimte voor meer heldere (nieuwe) wegen en keuzes. Wie ben jij en wat kom je hier doen?

Met zorg en aandacht begeleiden we je deze dag en is er alle ruimte om jou je eigen proces te laten beleven. Het voelt als een bevrijding wanneer je vol overgave door deze emoties heen gaat. Deze dag wordt als een prachtige ervaring gezien omdat je bewustzijn en zelfkennis groeit waardoor je vooruit kan in je leven.

Programma

Programma
Je kunt deze dag 2 reizen maken met de medicijnplant Ayahuasca.
De indeling van de dag ziet er als volgt uit:
10.00 – 11.00 uur Ontvangst en jouw intentie bepalen
11.00 – 13.30 uur 1e reis met Ayahuasca en begeleiding met deels live muziek
13.30 – 14.00 Korte ‘pauze’
14.00 – 16.30 uur 2e reis met Ayahuasca en begeleiding met deels live muziek
16.30 – 17.30 uur Evaluatie met kleine maaltijd en afsluiting
17.30 – 19.00 uur Vertrek
De vertrektijd is afhankelijk van hoe je je voelt en de inschatting of je verantwoord naar huis kunt. De ceremonie is onder begeleiding en leiding van Yvonne Vruggink.
Zij zal deze dag tevens met live muziek begeleiden middels haar bijzondere zangstem en verschillende instrumenten.

Een reis dieper in jezelf